Diete Slabire

Silueta de vis, in sezonul rece – pasi simpli de urmat

Daca si tu vrei o silueta de vis, nu uita ca aceasta se construieste in sezonul rece. Ce poti face, pentru a incepe chiar acum procesul? In primul rand, vei renunta la cocktailuri, gratare si alte placeri specifice sezonului cald. Nu este de mirare ca vara poate fi uneori mai dificil sa tii un regim de detoxifiere, in special ca este si perioada concediilor.

Desigur ca si sezonul cald poate fi un moment oportun pentru slabit, dar daca anul acesta nu ai reusit, nu este nimic. Avem la dispozitie sezonul rece pentru a construi o silueta de vis, un trup zvelt si pregatit pentru plaja.

Nu uita ca disciplina este litera de lege in acest „proiect”, asa ca nu te astepta la diete minune, care te pot ajuta sa dobandesti un trup armonios, a doua zi! Nu exista asa ceva, asa ca haide sa vedem impreuna care sunt acele obiceiuri care te pot ajuta sa devii o versiune mai buna a ta, din toate punctele de vedere.

Silueta de vis, in sezonul rece – smoothie si iarasi smoothie

Incepe procesul detoxifierii cu 2-3 zile in care consumi doar smoothieuri. Te vor ajuta sa elimini cu succes toxinele si cateva kilograme. Dar nu iti face griji, nu vei muri de foame, avand in vedere ca aceste smoothieuri sunt consistente, pline de vitamine si minerale, menite sa iti dea energia de care ai nevoie.

Smoothie de toamna – mere, orz verde si goji

Ingrediente:

un mar ionatan (e musai sa fie romanesc)
o lingurita de orz verde pudra
o lingurita de Goji…reteta completa aici >>>

Smoothie pentru slabit – stii cum sa prepari o bautura delicioasa?

In primul rand, vei merge la supermarket si vei cumpara urmatoarele ingrediente vitale pentru reteta noastra:

– 500 grame afine

– 500 grame capsune

– scortisoara

– 5 banane…reteta completa aici >>>

Desigur ca iti recomandam sa intrebi medicul inainte de a incepe o astfel de cura, in special daca ai avut probleme cu sanatatea.

Silueta de vis, in sezonul rece – scade numarul caloriilor consumate

Pe langa faptul ca vei elimina din dieta mancarea procesata, fast-food-ul, prajelile, sucurile din comert, dulciurile, fainoasele, etc vei avea grija si la numarul de calorii. De exemplu, vei cauta ca intr-o zi sa nu consumi mai mult de 1400-1500 de calorii, pentru a slabi.

In acest fel te vei pune in deficit caloric, ceea ce inseamna ca vei slabi cu succes si te vei simti mai bine cu tine insati. De asemenea, axeaza-te pe un consum ridicat de proteine, urmat de carbohidrati si grasimi, pe ultimul loc.

In dieta de o luna, meniul ar fi urmatorul:

Mic dejun: un bol cu cereale integrale, acoperite cu lapte vegetal, cateva afine, cateva migdale; 2 felii cu paine integrale si avocado, salata de rosii; un ou fiert si o salata de cruditati, o felie de paine integrala
Gustare: un fruct sau un iaurt vegetal simplu; 5 nuci; un pahar de smoothie de fructe sau suc de portocale proaspat stors
Pranz: supa crema de legume…continuarea AICI >>>

De asemenea, nu uita sa faci miscare, de cel putin 3 ori pe saptamana fa exercitii fitness sau cardio, apuca-te de alergat, etc. Ce consideri ca ti se potriveste, dar un lucru este cert: slabire fara sport nu prea se poate. In special daca vrei ca noua ta greutate sa se „rearanjeze” in mod armonios.

Este important sa faci zilnic miscare, macar o plimbare de 2-3 kilometri, in special in sezonul rece cand si asa suntem mai putini activi.
Toate aceste aspecte puse cap la cap te vor ajuta sa dobandesti o silueta de vis pana la primavara, asa ca nu mai sta pe ganduri si incepe chiar acum!

Dobrin Mara

Leave a Comment
Share
Autor
Dobrin Mara

Ultimele articole

Lupta impotriva cancerului – medicamentele NU sunt mereu raspunsul

Lupta impotriva cancerului a inceput sa fie una din ce in ce mai dificila. Si…

2 zile

Romanii iau gustarea intre mese pentru ca le este…pofta!

Gustarea intre mese este un obicei sanatos si optim, in special pentru acelea dintre noi…

3 zile

Cum sa scapi de stres? Practica acest sport

Cum sa scapi de stres intr-o lume tot mai agitata? Avem vesti minunate, avand in…

4 zile

Bauturi de weekend – smoothie sau sucuri naturale?

Daca vrei sa incepi sfarsitul saptamanii cu dreptul, ar trebui sa optezi pentru una dintre…

7 zile

Ce spun nutritionistii despre iaurtul grecesc. Stiai?

De cativa ani incoace, tot auzim ca iaurtul grecesc este sanatos, satios si ne ajuta…

o săptămână

STUDIU – Romanii consuma vitamine si minerale, in mod regulat

Atunci cand vine vorba despre vitamine si minerale, romanii par sa fie campioni. Comcret, un…

o săptămână

Acest site foloseste Cookie-uri