Copilul tau a inceput scoala? Ajuta-l sa aiba un start remarcabil

Copilul tau a inceput scoala si mai mult ca sigur iti doresti sa aiba un start bun si un an pe masura asteptarilor. Dar, chiar si in cazul copiilor foarte ambitiosi si dornici de invatatura, un pic de ajutor din exterior nu strica.

La ce ne referim, mai exact? Ei bine, este vorba despre lucrarile specialistilor in domeniu, care ii pot ajuta pe cei mici sa isi puna in ordine lectiile si sa isi imbunatateasca modul de a studia. Pentru ca, un elev eficient va deveni un adult eficient, un aspect cat se poate de important, in special in ziua de astazi, cand timpul pare ca nu mai este de ajuns.

Asadar, in prag de sarbatori, ne referim la Ziua Educatiei si Ziua Profesorului, Rentrop & Straton si-a propus sa te surprinda cu lucrari de top, dar asta nu este tot! Preturile sunt REDUSE cu pana la – 40%, iar transportul este GRATUIT.

Astfel, te invitam sa alegi orice produs doresti din lista de mai jos. Atentie! Oferta este valabila in perioada 24 septembrie 2024 – 8 octombrie 2024:

Dictionar 1000 de cuvinte scrise cu cratima

O lucrare-ghid menita sa-i scoata din zona nesigurantei pe toti elevii ciclului primar si gimnazial. Dar nu numai pe acestia, ci pe toti cei care simt nevoia sa-si improspateze memoria sau vor sa-si dea un update de ultima ora. Studiind dictionarul, elevii vor invata corect modul de utilizare a cratimei, luand contact cu toate ipostazele in care aceasta apare. Vor descoperi:

  • cand doua parti de vorbire se rostesc impreuna;
  • atasarea unor sufixe si prefixe;
  • ce inseamna elementele compuse si cum se alcatuiesc;
  • omiterea unei secvente din interiorul cuvantului;
  • unirea componentelor unei locutiuni sau a unor substantive cu grad de rudenie.

Comanda acum pentru copilul tau, cu o REDUCERE de -40% AICI >>>

Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat/impreuna, cuvinte compuse, cuvinte cu sunete duble

De ce ne facem griji cu privire la limba romana? Fiindca e limba materna si e esential sa stim sa o scriem.
Ce impresie va face copilul tau la primul interviu de angajare cand va primi un test la care va trebui sa raspunda in scris? Cele mai multe interviuri au azi o astfel de proba!
Acest dictionar UNIC face lumina in domeniul gramaticii pentru toti elevii ciclului primar si gimnazial! Structurat impecabil, cu exemple nenumarate, explicatii, definitii si solutii, elevii vor intelege pentru totdeauna cum sa scrie corect in limba romana.

Comanda acum, cu o REDUCERE de -40% AICI >>>

CLASA a V-a: Fise de lucru si teste rezolvate – Lectura si comunicare

Lucrarea contine:

  • 16 teste cu sugestii de rezolvare pentru intelegerea si recunoasterea usoara a tipurilor de texte invatate (literar, nonliterar, narativ, descriptiv etc.);
  • 2 fise de lectura pentru deprinderea citirii rapide si corecte a unui text la prima vedere insotite de exercitii cu aplicare pe text;
  • 3 teste cu sugestii de rezolvare pentru exersarea comunicarii;
  • 10 modele de evaluari cu sugestii de rezolvare pentru deprinderea unor abilitati;
  • 2 modele de teste PISA pentru exercitiu si acomodare.

Comanda acum pentru copilul tau culegerea, cu o REDUCERE de -40% AICI >>>

CLASA A II-a Evaluare Nationala: Teste rezolvate de limba romana (scris si citit)

Noua metoda de pregatire pentru clasa a II-a, bazata pe teste ingenios concepute!
30 de teste (15 teste proba Scris si 15 teste proba Citit) alcatuite dupa modelul testelor oficiale propuse de M.E. iti stau acum la dispozitie pentru o pregatire responsabila si eficienta.
Testele sunt o alternativa la modul clasic de pregatire scolara, o alternativa care stimuleaza copiilor curiozitatea, ii distreaza si le fixeaza pentru toata viata elementele esentiale ale limbii romane.

Comanda acum lucrarea, cu o REDUCERE de -25% AICI >>>

CLASA a VIII-a Evaluare Nationala: Vocabular si Fonetica

Lucrarea cuprinde atat informatii teoretice, cat si exercitii practice similare celor de pe foaia de examen, insotite de sugestii de rezolvare. Acestea ajuta elevul:

  • sa isi insuseasca notiunile teoretice cerute in programa si sa le fixeze;
  • sa raspunda corect cerintelor de examen;
  • sa atinga punctajul maxim acordat pentru rezolvarea acestor competente.
    Concret, aceste competente se refera la sesizarea corectitudinii si a valorii expresive a categoriilor morfosintactice, a mijloacelor de imbogatire a vocabularului si a categoriilor semantice studiate, a ortografiei si a punctuatiei.

Comanda acum lucrarea, cu o REDUCERE de -25% AICI >>>

Clasa I: Teste distractive

Culegerea include 500 de exercitii care il antreneaza pe copil pentru o pregatire eficienta in acest an scolar. Exercitiile sunt insotite de rezolvari care ii ofera copilului posibilitatea de a se autoevalua si a sti daca si unde a gresit.
Lucrarea contine probleme care ii pun copilului mintea la contributie intr-un mod placut si provocator. Exercitiile sunt insotite de imagini atractive si il pregatesc pe copil pentru:

  • reusita scolara sigura si usoara in clasa I;
  • succesul la evaluarile de Limba romana si Matematica;
  • sa comunice corect si logic.

  • Fii un parinte responsabil, comanda acum lucrarea, cu o REDUCERE de -15% AICI >>>
5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *