Copiii se intorc la scoala! Cum sa ii pregatesti pentru noul an scolar?

Copilul tau are multe de invatat anul acesta (ca in fiecare an, de altfel). Ajuta-l sa invete! Daca vrei ca el sa se descurce excelent, fara sa se oboseasca inutil si fara sa-si consume timpul de recreere (vital pentru dezvoltarea sa sanatoasa), te invitam sa apelezi la produsele educationale prezentate mai jos. Este vorba despre Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate care si-au dovedit deja eficienta si care au intrunit aprecierile unanime atat ale elevilor, cat si ale parintilor si profesorilor.

Iti oferim acum REDUCERI de pana la 70% la aceste titluri. In plus, ai Transport GRATUIT la orice comanda indiferent de valoare. Alege acum lucrarile care ii sunt de folos copilului tau.

BONUS! Primesti in colet un CADOU 2 in 1 din partea noastra: Orarul pentru anul scolar 2024-2025 + un semn de carte asortat (il gasesti atasat de orar). Mult succes in noul an scolar, DETALII AICI >>>

Copiii se intorc la scoala – cum il poti sustine?

Pachet I Dictionare Limba Romana

  1. Lucrarea ‘Dictionar 1000+ cuvinte scrise separat/impreuna’ face lumina in domeniul gramaticii pentru toti elevii ciclului primar si gimnazial! Structurat impecabil, cu exemple nenumarate, explicatii, definitii si solutii, elevii vor intelege pentru totdeauna cum sa scrie corect in limba romana.
  2. Lucrarea ‘Dictionar 1001 cuvinte si constructii gresite in limba romana’ expune 50 de tipuri de probleme care ne impiedica sa vorbim si sa scriem corect romaneste. Acestea sunt fie de lexic, semantica, gramaticale, fonetice, ortoepice sau ortografice.

Comanda acum dictionarele cu REDUCERE de -70% AICI >>>

GRADINITA + CLASA 0

Fise si Teste distractive

  1. Lucrarea ‘Fise distractive pentru gradinita’ contine 100 de fise distractive si educationale, toate din cele mai variate domenii, dedicate copiilor cu varsta intre 3-7 ani. Contine: Fise educationale de invatat numerele, Fise logice si distractive, Fise pentru recunoscut litere etc.
  2. Lucrarea ‘Teste distractive pentru clasa pregatitoare are un rol esential in procesul de invatare, mai ales la copiii de varste fragede, testele distractive sunt larg folosite pentru a le crea acestora: senzatia de siguranta, confort emotional, mediul optim de absorbtie a informatiei.

Comanda acum pachetul cu REDUCERE de -40% AICI >>>

CLASA a II-a: Teste distractive + Proba scrisa Evaluarea Nationala

  1. Lucrarea contine probleme care ii pun copilului mintea la contributie intr-un mod placut si provocator. Exercitiile sunt insotite de imagini atractive. Testele contin cerinte graduale, pe niveluri de dificultate.
  2. Culegerea de fata are o structura atractiva si prietenoasa, care ii permite celui mic sa capete niste abilitati de baza. In lucrare sunt 4 capitole menite sa dezvolte abilitati clare legate de intelegerea unui text (tip, structura, organizare, elemente principale).

Comanda acum pachetul pentru copilul tau cu REDUCERE de -30% AICI >>>

CLASELE III-IV: Gramatica Distractiva + Matematica Distractiva

  1. Culegerea contine peste 700 de exercitii concepute special cu o componenta distractiva. Ea permite asimilarea gramaticii intr-o maniera placuta pentru copil, cu posibilitatea de verificare a corectitudinii unei formulari.
  2. Culegerea ‘Matematica Distractiva pentru clasele III-IV’ constituie un suport excelent pentru pregatirea continua. Cele 200 de exercitii sunt in deplina concordanta cu programa scolara si reusesc intr-un mod nou si totodata distractiv sa faca doua lucruri: sa prezinte si sa fixeze profund elementele de baza ale matematicii.

Comanda cu REDUCERE de -60% acum >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *