Ce cadouri ii poti oferi in aceasta vara copilului tau?

Daca si tu vrei sa ii surprinzi pe cei mici cu cadouri constructive, in aceasta vara vei avea ocazia! Rentrop & Straton a dat startul unei campani de reduceri greu de egalat.

Zeci de lucrari realizate de specialisti de top sunt acum disponibile cu REDUCERI de pana la 70% si transport gratuit. Indiferent ca vorbim despre matematica, limba romana sau cele straine, cu siguranta vei gasi, in lista de mai jos, lucrari exceptionale care ar putea sa ii ajute pe cei mici sa devina si mai buni!

Vara este lunga, asa ca culegerile si lucrarile de invatare si-au dovedit eficacitatea, in acest fel micii elevi isi pot mentine mintea activa, iar debutul din toamna al scolii nu ii va gasi nepregatiti.

Haide sa vedem impreuna despre ce lucrari este vorba.

Lucrari de top pentru copilul tau

Memoratoare clasele V-VIII: gramatica + matematica + teorie literara

  1. Memoratorul de Gramatica Gimnaziu limpezeste si fixeaza in mod corect in mintea copilului tau chestiuni foarte importante care dau, de obicei, multe batai de cap. Acesta defineste notiunile, clarifica, fixeaza, exemplifica.
  2. Memorator Matematica Gimnaziu prezinta si explica notiuni de algebra, geometrie plana, geometrie in spatiu. Divizibilitate, functii, ecuatii si figuri geometrice, teoreme, toate sunt trecute in revista pentru o rememorare rapida.
  3. Memoratorul de Teorie Literara Gimnaziu contine prezentarea pe scurt a temelor tratate in manualele de Limba si Literatura romana, pe parcursul claselor V-VIII. Lamureste subiecte precum: opera literara, moduri de expunere, figuri de stil, elemente de versificatie, vorbirea directa si vorbirea indirecta, REDUCERI de pana la 70% si transport GRATUIT, detalii AICI >>>

CLASA 0: romana, matematica si explorarea mediului

Testele distractive prezinta urmatoarele caracteristici:

  • sunt structurate conform programei scolare in vigoare aprobate de Ministerul Educatiei, ceea ce asigura o invatare disciplinata si eficienta;
  • sunt ordonate conform succesiunii notiunilor predate la clasa (sau din manuale);
  • sunt interactive, le solicita participarea copiilor;
  • exercitiile sunt adaptate particularitatilor de varsta;
  • se bucura de un aspect placut, aerist, plin de culoare, antrenant, interactiv.

Copilul tau va fi incurajat sa se implice mai mult in procesul de invatare, REDUCERI de pana la 70% si transport GRATUIT, detalii AICI >>>

Clasa a II-a: Teste distractive si Reguli de punctuatie

  1. Lucrarea ‘Teste distractive de Limba romana si Matematica’ contine probleme care ii pun copilului mintea la contributie intr-un mod placut si provocator. Exercitiile sunt insotite de imagini atractive. Testele contin cerinte graduale, pe niveluri de dificultate, care ajuta copilul.
  2. Ghidul ‘Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai’ iti explica pas cu pas ce semne folosesti in scriere. Exprimarea in scris necesita utilizarea unor simboluri grafice cu ajutorul carora sa poata fi redate sentimente, emotii. Ofera-i copilului tau cel mai bun antrenament pentru provocarile clasei a II-a. Comanda chiar acum pachetul la un pret avantajos, REDUCERI de pana la 70% si transport GRATUIT, detalii AICI >>>

CLASELE 0-IV: Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru

Fisele din biblioraftul Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru practice – Clasele 0-IV concentreaza toata informatia continuta intr-un ghid complet de invatare a limbii engleze. Fisele extrag esentialul, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o forma distractiva, foarte usor de retinut, cu formulari sugestive extrase din comunicarea cotidiana a vorbitorilor nativi de engleza. Prin parcurgerea acestor fise, copilul tau va acumula cunostinte bogate de limba engleza.
Comanda chiar acum lucrarea, REDUCERI de pana la 70% si transport GRATUIT, detalii AICI >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *