X

Micul dejun – retete vegetariene pentru o talie de invidiat!

Micul dejun este, fara doar si poate, cea mai importanta masa a zilei. Iar daca la aceasta prima masa poti aborda si cateva retete vegetariene, cu atat mai bine pentru tine!

In special ca, aceste retete despre care urmeaza sa discutam astazi sunt ideale pentru mentinerea unei siluete armonioase si a unei sanatati perfecte. Micul dejun poate deveni o reala placere, in special ca, probabil te-ai saturat sa mananci doar sandvisuri sau cereale simple.

De acum incolo micul dejun va deveni o bucurie, asa ca incearca aceste retete vegetariene pe care urmeaza sa ti le prezentam, nu vei regreta!

Micul dejun – retete vegetariene cu fructe si ovaz

Iaurt cu fructe proaspete

Ingrediente:

Mod de preparare:

Porridge de ovaz (cu variatiuni pe aceeasi tema)

Este una dintre solutiile clasice de mic dejun, salvatoare oricand, super-hranitoare, simplu si rapid de pregatit. In plus, poate fi innobilat cu diverse ingrediente cu efecte gustative si nutritive deosebite, mai multe retete in lucrarea Veggie Smart – unda verde la sanatate, detalii AICI >>>

Ingrediente:

Mod de preparare:

Alte ingrediente ce pot aduce savoare, dar si valoare nutritionala traditionalului porridge sunt:

Porridge condimentat cu pere si curmale

Ingrediente:

Mod de preparare:

Micul dejun cu retete vegetariene – Smootie-ul atotputernic

Sucul hranitor din legume crude, fructe sau frunze verzi baut dimineata, la prima ora, este nelipsit din micul dejun al unui campion. Fie ca se numeste suc de fructe, suc de legume crude, suc de frunze verzi sau, mai pretentios, Smoothie verde proteic, Celebrity’s Protein shake ori Superfood Smoothie. Aceste sucuri declanseaza „combustia interna”’si dau un impuls puternic metabolismului. Aduc un aport consistent de energie prin vitaminele, mineralele si nutrientii din ingredientele componente.

Calitati nutritive:

Ajutor slabire
Tags: micul dejun retete vegetarienePorridge de ovaz
Leave a Comment