Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale secolului in care traim. Te simti bombardat de informatii, tehnologia din jurul tau te copleseste, iar lucrurile simple, de care te bucurai alta data parca nu mai exista?
Afla ca nu esti singur! Lipsa activitatilor care te pot ajuta cu adevarat sa iti gasesti echilibrul interior este principala cauza a confuziei de care te simti coplesit!
Inceteaza sa mai traiesti in ceata! Ghidul practic Tai Chi Principiile echilibrului (pe suport memory stick) iti dezvaluie secretele unei vieti echilibrate pe care le poti pune in practica in fiecare zi, detalii AICI >>>
John C. Maxwell spunea ca „nu iti vei schimba niciodata viata pana nu vei schimba ceva din ce faci zilnic”.
Ce este Tai Chi?
Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de sanatoasa pentru minte si corp. Specialistii de la Harvard Medical School o descriu ca fiind „meditatie in miscare” sau „medicamentatie in miscare”.
Este suficient sa practici Tai Chi timp de o ora pe saptamana pentru a incepe sa experimentezi o stare de bine din ce in ce mai accentuata, conform specialistilor. Efectele acestui tip de exercitiu pot fi simtite inca de la primele sesiuni, insa rezultatele depind si de starea ta de sanatate si disponibilitatea ta de a practica, a te relaxa complet si a te dedica acestei practici.
Iti doresti sa:
Da, vreau sa comand Ghidul Tai Chi principiile echilibrului, detalii AICI >>>
Miscarile Tai Chi sunt simple, nu necesita o forma fizica perfecta si nici o stare de sanatate impecabila. Presupune un tip de exercitiu cu impact foarte scazut asupra articulatiilor, in slow-motion. Practicantul are obiectivul de a imita actiuni ale animalelor in timpul exercitiilor inspirate din artele antice. In timpul miscarilor, un tip usor de meditatie este recomandat, in care intregul corp se relaxeaza, iar atentia se concentreaza in mod special pe respiratie.
Spre deosebire de alte practici de acest gen, Tai Chi impune miscari circulare, naturale, relaxarea muschilor, a incheieturilor si a intregului organism.
Instructorii de la Scoala Medicala Harvard sustin ca practicarea Tai Chi-ului are efecte incredibile asupra starii de spirit a unei persoane si, spre deosebire de meditatie, efectele sale sunt imediate. Mai mult decat atat, in timp, aceasta practica asiatica ofera creierului plasticitatea de care are nevoie pentru a se mentine sanatos la varste foarte inaintate.
Filosofia chineza care sustine arta Tai Chi are la baza doua concepte:
Tai Chi are efecte pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual.
La nivel fizic, Tai Chi este o practica ce actioneaza asupra corpului tau ca o forma de aerobic, insa, spre deosebire de acesta, nu te lasa fara suflare.
Comanda acum stick-ul 50 de exercitii yoga pentru relaxare. Ghid practic pentru incepatori la pretul promotional de doar 89.25 lei cu TVA inclusa. Investeste in sanatatea si starea ta de bine, detalii AICI >>>
Sistemul digestiv este un ansamblu de structuri complexe, a caror afectare imbraca o diversitate de…
Traim intr-o lume unde sfaturile nesolicitate sunt pretutindeni. Asa ca nu este de mirare ca…
Abdominoplastia, cunoscuta si sub numele de lifting abdominal, este o procedura chirurgicala estetica menita sa…
Cerealele integrale si faina integrala sustin un organism sanatos si puternic, asa ca este o…
Chiar daca sunt practic necunoscute in aceasta tara, tehnicile chinezesti de vindecare prin respiratie pe…
Cu siguranta iti va placea aceasta reteta de weekend, in special daca si tu iti…
Acest site foloseste Cookie-uri
Leave a Comment