Ziua copilului: ce cadou sa-i oferi?

Draga parinte, ajuta-ti copilul sa invete usor si fara stres, doar de placere. Cum este posibil? Foloseste culegeri unice care transforma procesul de invatare intr-o experienta interesanta, atractiva, incitanta. Imediat iti vom prezenta cateva lucrari de exceptie, care ii pot ajuta pe cei mici in orice situatie.

Sunt culegeri care si-au dovedit din plin eficienta in anii trecuti, fiind unanim apreciate atat de elevi, cat si de parinti si profesori. Ele au meritul ca propun exercitii cu o pronuntata componenta distractiva, esentiala pentru starnirea interesului copiilor si pentru apropierea lor, nefortata, de disciplinele de baza.

Oferta este foarte generoasa, titlurile acopera tot ciclul de invatamant, de la clasa 0 la clasa a XII-a! Alege, deci, titlurile potrivite pentru copilul tau si bucura-te, impreuna cu el, de rezultate absolut spectaculoase! De ziua copilului ne dorim ca toti parintii sa fie alaturi de cei mici, oferindu-le cadouri constructive.

Beneficiezi de reduceri de pana la 50% si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda (indiferent de valoarea acesteia)!
Dar asta nu este tot! Vei gasi un CADOU in colet: Memoratorul de gramatica pentru gimnaziu, un ajutor de nadejde pentru copilul tau, COMANDA ACUM >>>

Ziua copilului – cum sa ai un copil fericit si inteligent?

Culegerea Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai

Exprimarea in scris necesita utilizarea unor simboluri grafice cu ajutorul carora sa poata fi redate sentimente, emotii. Astfel se explica crearea punctuatiei – un sistem de semne conventionale cu rol determinant in marcarea in scris a pauzelor si a intonatiei.
In sectiunea semnelor de punctuatie gasesti prezentate, explicate si exemplificate: * cratima * doua puncte * ghilimelele * linia de dialog * paranteza * punctul * punctul si virgula * punctele de suspensie * semnul exclamarii * semnul intrebarii * virgula. Sfarsitul capitolului este marcat de prezenta solutiilor si exercitiilor pentru insusirea corecta a regulilor.

Descopera toate subtilitatile pe care aceste semne le exprima! Ele te ajuta sa exprimi fidel si nuantat tot ceea ce doresti, REDUCERE DE -50% AICI >>>

Evaluarea Nationala CLASA a VIII-a: Teste rezolvate la Matematica + Limba Romana

Pachetul contine: Acces la Webinarul ‘Recapitulare la Matematica clasa a VIII-a’ (online) si culegerea ‘Teste rezolvate de limba romana pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a’.

Testele sunt concepute dupa modelul celor propuse pentru examenele Evaluarii Nationale, ceea ce ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu tipul cerintelor; sunt rezolvate in intregime si explicate in detaliu, astfel incat, chiar si in cazul in care copilul nu stapaneste foarte bine anumite informatii, si le poate cu usurinta insusi; le ofera sansa copiilor sa se autoevalueze, avand in vedere ca se pot verifica singuri pe baza rezolvarilor si explicatiilor.

Comanda chiar acum cu o REDUCERE DE -35% AICI >>>

CLASELE V-VIII: Culegere fise lucru pentru invatarea limbii engleze

Limba engleza concentrata intr-un biblioraft cu fise simple si distractive concepute special pentru copiii de gimnaziu. Este vorba despre 130 de fise care sintetizeaza esentialul limbii engleze cu reguli si exceptii si il prezinta intr-o modalitate foarte usor de retinut cu exemple si exercitii. Si desigur printre fise sunt intercalate pagini de teorie care concentreaza regulile de gramatica si pronuntie.

Marele avantaj al acestor fise este ca pot fi folosite cu maxima eficienta atat de copiii incepatori, cat si de cei familiarizati deja cu engleza. Lucrand doar 10-15 minute pe zi copilul tau va lua contact cu forma de conjugare a unui verb neregulat cu felul in care se construieste o intrebare sau cu modul de utilizare a gradelor de comparatie.

Comanda acum culegerea de Fise de lucru pentru invatarea limbii engleze, cu o REDUCERE de -50% AICI >>>

CLASELE V-VIII: Rezumatele textelor studiate la Limba Romana + Teste rezolvate de matematica

  1. Lucrarea ‘Rezumatele textelor studiate in clasele V-VIII’ contine peste 100 de rezumate profesionist intocmite cu ajutorul carora copilul tau poate face cunostinta cu lucrarea literara prevazuta in programa scolara, intr-o forma extrem de concisa.
  2. Lucrarea ‘Teste rezolvate de matematica pentru clasele V-VIII’ contine 60 de teste organizate pe clase de studiu. Toate testele sunt insotite de rezolvari ample,EXPLICATE! Culegerea poate fi utilizata cu succes de catre: profesori pentru pregatirea lectiilor si efectuarea unor evaluari corecte si eficiente; elevi in pregatirea lectiilor de zi cu zi, a tezelor semestriale, a evaluarilor intermediare sau finale.

Comanda acum cu o REDUCERE de -35% + alte zeci de lucrari la preturi exceptionale AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *