Vegetarian ori….? Aceasta-i intrebarea! Daca ati ales sa sondati acest univers, cu siguranta aveti motive serioase. Fie sunteti deja vegetarian, stiti deja (cu) ce se mananca si doriti, poate, si un alt punct de vedere, fie doriti completarea colectiei dvs. de retete si sfaturi.
Daca insa, va aflati la inceputul acestei transformari, lucrarea noastra poate constitui punctul de pornire, un ghid pentru primii pasi in aceasta calatorie.
Veggie smart – Unda verde la sanatate raspunde acum unor intrerbari care poate va framanta:
Raspundem acum acestor intrebari avand in minte un sigur obiectiv: sanatatea dvs.! Deci… Va poftim: urcati in vagoane! Unda verde la sanatate! Lucrarea Veggie smart iti ofera Planul de 14 zile pentru detoxifierea organismului si intarirea sanatatii cu alimente vegetariene, detalii AICI >>>
Dieta vegetariana – Tipuri de vegetarianism („grade de libertate”)
In functie de gradul de restrictie (auto)impus, avem:
Pescetarianism – dieta in care practicantul consuma si carne, dar doar de peste, fructe de mare, stridii, crustacee;
Pollotarianismul – dieta vegetariana care exclude orice produs de origine animala, in afara de mezeluri si carne de pui;
Flexitarianism – dieta vegetariana care permite si exceptii ocazionale carne si peste.
Lucrarea Veggie smart iti ofera Planul de 14 zile pentru detoxifierea organismului si intarirea sanatatii cu alimente vegetariene, detalii AICI >>>
Asa cum spuneam anterior, multi dintre noi ne orientam spre dieta vegetariana, sub
diverse fome, din motive puternice de sanatate.
Fie probleme cu:
nivelul glicemiei in sange;
kilogramele excendentare;
bolile de inima;
hipertensiune arteriala;
hipercolesterolemie;
nivelul de stres in organism;
cancer
Isi afla ameliorarea, daca nu chiar vindecarea, prin adoptarea dietei vegetariene cu anumite grade de restrictie.
Nenumarate studii si cercetari au dovedit clar beneficiile aduse de dieta bazata pe aportul de plante:
Determina pierderea de kilograme excedentare prin numar de calorii reduse, si aport ridicat de fibre satioase (dau senzatia de saturare si o pastreaza in timp);
Faciliteaza scaderea glicemiei prin reducerea cantitatilor de zaharuri si carbohidrati „rai” ingerati;
Conduce la consumul de lipide de buna calitate (grasimi sanatoase nesaturate, acizi Omega 3) in detrimentul grasimilor saturate, grasimilor trans si altele, atat de nocive organismului;
Determina scaderea ratei mortalitatii bolnavilor de boli coronariene prin scaderea colesterolului rau (LDL) si a colesterolului total generator de
perturbari ale metabolismului, aparitia de colesterol plachetar pe artere – cauza directa a accidentelor vasculare;
Reduce nivelul de stres oxidativ si elimina inflamatia;
Reduce riscul de ateroscleroza si chiar o vindeca;
Creste nivelul de energizare a corpului (Qi-ul).
Sistemul digestiv este un ansamblu de structuri complexe, a caror afectare imbraca o diversitate de…
Traim intr-o lume unde sfaturile nesolicitate sunt pretutindeni. Asa ca nu este de mirare ca…
Abdominoplastia, cunoscuta si sub numele de lifting abdominal, este o procedura chirurgicala estetica menita sa…
Cerealele integrale si faina integrala sustin un organism sanatos si puternic, asa ca este o…
Chiar daca sunt practic necunoscute in aceasta tara, tehnicile chinezesti de vindecare prin respiratie pe…
Cu siguranta iti va placea aceasta reteta de weekend, in special daca si tu iti…
Acest site foloseste Cookie-uri
Leave a Comment