Noutati

Cultivarea microplantelor – o afacere de o simplitate incredibila

Cultivarea microplantelor poate fi o afacere de o simplitate incredibila, iar noi suntem aici pentru a va ajuta. Luati cateva seminte de mazare, rucola, gulie, broccoli sau varza, asezati-le pe un strat de pamant, umeziti-le periodic si…lasati natura sa-si urmeze cursul. Semintele vor incolti si, in doar cateva zile, vor forma plantute de cca 10 cm inaltime, cu tulpina si frunzulite, numai bune de mancat.

Intr-adevar, aceste legume tinere, in faza incipienta de dezvoltare, sunt perfect comestibile. Ele au un gust intens si un continut mult mai bogat in nutrienti, vitamine si minerale decat legumele mature. Sunt foarte sanatoase, asadar, si, pe langa acest avantaj, mai prezinta unul: sunt si foarte profitabile!

Astfel, datorita faptului ca pot da o savoare speciala oricarui fel de mancare, ele sunt foarte cautate de restaurante. In consecinta, cultivarea lor constituie o afacere de top, care poate aduce lejer un profit de 10.000 de euro pe luna, detalii AICI >>>

Cultivarea microplantelor – ce trebuie sa stiti?

Va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii despre aceste microplante (sau microplante, cum mai sunt cunoscute) si sa va ganditi serios la posibilitatea sa demarati si dvs. o afacere care sa le valorifice potentialul exceptional. Iar daca nu stiti exact pasii de urmat, avem o veste buna: tocmai a aparut ghidul practic Microplantele. O super-afacere de apartament, care va ofera absolut toate informatiile de care aveti nevoie.

Tehnologia de lucru este foarte simpla! O puteti testa chiar azi, pe un balcon!

  1. Pentru prima dvs. recolta de microplante, folositi o tavita subtire de plastic, de dimensiuni mici, in genul celor intalnite in supermarketuri;
  2. Puneti pe fundul ei un strat de turba sau pamant de legume, acesta avand avantajul ca nu contine seminte de buruieni sau microbi care va pot afecta plantele;
  3. Umeziti bine acest strat;
  4. Presarati seminte germinabile, achizitionate de la un magazin specializat. Pot fi orice fel de seminte: floarea soarelui, mazare, linte, varza alba/rosie, sfecla, busuioc, broccoli, creson, ridiche purpurie (aceasta din urma are un gust foarte pregnant, atunci cand mancati o frunzulita este ca si cum ati manca o felie de ridiche);
  5. Udati periodic semintele, folosind un pulverizator, detalii AICI >>>
  6. In cateva zile semintele incoltesc, apoi, dupa inca o saptamana (intevalul poate varia) ele dezvolta tulpini cu frunzulite in capat, care pot fi recoltate si folosite la mancaruri gatite, la sandvisuri, pizza sau smoothie-uri (bauturi cremoase alcatuite din fructe sau legume pasate in combinatie cu apa, lapte sau iaurt).

Important! Tavita de cultivare trebuie amplasata pe balcon sau pe pervazul ferestrei (dar nu in bataia directa a soarelui), unde sa beneficieze de aer proaspat, la o temperatura de cca 20 de grade celsius. Nu se foloseste absolut niciun fel de ingrasamant, microplantele sunt 100% bio!

Cultivarea microplantelor – E bine sa stiti ca…

microplantele sunt topping-urile perfecte si adauga savoare si valoare nutritionala oricarei mese. Nutrientii continuti variaza in functie de microplanta, dar, oricum, vorbim de cantitati mari de vitamina C si E si de beta-caroten.

microplantele de varza rosie contin cea mai mare cantitate de vitamina C (de 40 de ori cantitatea din varza rosie obisnuita!). Microplantele de ridiche contin mai multa vitamina E decat orice alta specie de legume. Microplantele de coriandru contin de 3 ori mai mult beta-caroten decat coriandrul matur.

regula generala, care se aplica la toate sortimentele de microplante, este urmatoarea: cu cat cultura este mai intens colorata, cu atat contine mai multi nutrienti.

Comandati chiar acum ghidul practic cu informatii complete! Va promitem ca va veti indragosti de aceasta activitate si veti fi incantat de veniturile obtinute, detalii AICI >>>

Dobrin Mara

Leave a Comment
Share
Autor
Dobrin Mara

Ultimele articole

Boli digestive – cele mai frecvente afectiuni si ce le provoaca?

Sistemul digestiv este un ansamblu de structuri complexe, a caror afectare imbraca o diversitate de…

10 ore

Sfaturile nesolicitate – de ce sa NU le oferi?

Traim intr-o lume unde sfaturile nesolicitate sunt pretutindeni. Asa ca nu este de mirare ca…

o zi

Abdominoplastia – o procedura des solicitata pentru redobandirea formelor armonioase

Abdominoplastia, cunoscuta si sub numele de lifting abdominal, este o procedura chirurgicala estetica menita sa…

2 zile

Cerealele integrale in alimentatia de zi cu zi. De ce joaca un rol cheie?

Cerealele integrale si faina integrala sustin un organism sanatos si puternic, asa ca este o…

2 zile

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de VINDECARE chinezesti

Chiar daca sunt practic necunoscute in aceasta tara, tehnicile chinezesti de vindecare prin respiratie pe…

3 zile

Reteta de weekend – burgeri cu zucchini, ii vei adora!

Cu siguranta iti va placea aceasta reteta de weekend, in special daca si tu iti…

6 zile

Acest site foloseste Cookie-uri