In ghidul despre criptomonede iti vor fi revelate anumite informatii pretioase cu privire la cum poti face mai multi bani. Cu totii visam sa avem afaceri sau o sursa de venit mai buna. Dar cum putem reusi sa ducem la o buna indeplinire toate aceste planuri?
Daca in octombrie 2013 ai fi cumparat sa zicem 5 bitcoins, mai mult de curiozitate, ai fi facut o afacere colosala. Cei 5 bitcoins te-ar fi costat atunci 1.000 $, iar 8 ani mai tarziu, in octombrie 2021, ei ar fi valorat peste 300.000 $!
Ai fi transformat 1.000 $ in 300.000 $ fara sa faci absolut nimic. AFLA MAI MULTE DE AICI >>>
Acest randament extraordinar din ultimii ani a adus bitcoin in atentia tuturor, impunand nevoia unor explicatii clare si detaliate privind natura acestui “produs” si generand totodata o intrebare esentiala: mai este oare posibila acum o asemenea minunatie financiara? Sau, altfel spus, merita sa mai investesti acum in bitcoin?
Ca sa afli raspunsul la aceasta intrebare, mai intai trebuie sa te informezi. Orice investitor de succes face asta, indiferent ca obiectul investitiei sale e format din actiuni la bursa, aur sau imobiliare. Primul pas, asadar, este sa afli totul despre bitcoin, sa intelegi perfect ce este aceasta moneda, cum functioneaza, de unde vine valoarea ei, care este contextul mondial.
Te ajuta in acest sens lucrarea Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori care, iti promitem, nu lasa nicio intrebare fara raspuns. Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii, fara nicio exagerare, expert in bitcoin si in alte monede virtuale. Este primul pas spre o investitie inspirata, detalii AICI >>>
Gandeste-te la o moneda de aur. De ce este ea valoroasa? Pentru ca este facuta dintr-un metal rar (aflat intr-o cantitate limitata), durabil in timp, imposibil de falsificat si care se obtine greu, printr-un proces laborios si mare consumator de resurse (minerit). Daca aurul s-ar gasi pe toate drumurile, oamenilor nu le-ar mai pasa de el si nu i-ar mai acorda nicio valoare.
Ei bine, bitcoin este ceva similar: un bun disponibil intr-o cantitate limitata, imposibil de falsificat si care se obtine greu, printr-un procedeu numit tot minerit. Din acest motiv, si el este valoros si poate fi folosit pe post de moneda, de bani. Doar ca, spre deosebire de aur, el nu are forma fizica, e 100% digital. Si aici e si marea problema: tocmai pentru ca este 100% digital, el e mai greu de inteles si de acceptat pe scara larga, tehnologia complexa din spatele lui ii sperie pe multi.
Concluzia: documenteaza-te de pe acum despre criptomonede, pentru ca in 5-10 ani ele vor sta la baza economiei globale!
“Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori”, CUMPARA GHIDUL ACUM >>>
Ce ar fi sa incerci si tu aceste gustari de post sub 100 de calorii?…
Sistemul digestiv este un ansamblu de structuri complexe, a caror afectare imbraca o diversitate de…
Traim intr-o lume unde sfaturile nesolicitate sunt pretutindeni. Asa ca nu este de mirare ca…
Abdominoplastia, cunoscuta si sub numele de lifting abdominal, este o procedura chirurgicala estetica menita sa…
Cerealele integrale si faina integrala sustin un organism sanatos si puternic, asa ca este o…
Chiar daca sunt practic necunoscute in aceasta tara, tehnicile chinezesti de vindecare prin respiratie pe…
Acest site foloseste Cookie-uri
Leave a Comment