Copilul rasfatat. Cum sa-l dezveti?

Daca si copilul tau este rasfatat si nu mai stii cum sa procedezi, ai sosit unde trebuie. Sa cresti un micut nu este tocmai un lucru simplu, in special in ziua de astazi.

Respectiv, ai si griji, si bucurii… si prea putin timp ca sa le rezolvi pe primele pentru a te dedica celorlalte. Eu am gasit o solutie, pe care ti-o ofer din toata inima, in cartea „Copii nascuti sub o stea norocoasa” >>>>

Si asa „se naste” copilul rasfatat, caruia nu ii poti refuza nimic. Tot mai multi parinti se straduiesc sa pregateasca urmasilor un viitor cat mai sigur, mai ales financiar. Auzi de multe ori in jur: „Destul am tras eu! Sa aiba fiul meu/fiica mea tot ce-i trebuie, sa se bucure de toate din plin!”. Iarta-mi o intrebare personala: esti sigur ca stii si cum sa procedezi?

COPILUL RASFATAT – NU PERMITE BANULUI SA-I RUINEZE COPILARIA

„Copii nascuti sub o stea norocoasa” sunt cei care au norocul de a veni pe lume intr-un mediu mai sigur, macar financiar vorbind. Totusi exista un mare pericol si pentru ei: rasfatul.

Inlatura imediat aceasta primejdie din familia ta si a prietenilor tai citind/oferind aceasta carte. Ea prezinta detaliat CUM si DE CE sa promovam o relatie sanatoasa cu banii.

Este vital sa stim:

• cum sa vorbim copiilor despre bani, in general – si despre banii nostri, in special
• sa utilizam „banii de buzunar” pentru a-i invata pe copii sa-i foloseasca in mod responsabil
• sa le sadim un comportament pozitiv in privinta banilor
• sa ne ferim de cosmarul de a creste un copil nemotivat, nerealizat, materialist.

Iata un ghid practic si nepretuit care ne poate ajuta sa avem copii excelent adaptati – emotional si financiar – societatii actuale, stapani oricand pe situatie, COMANDA SI TU >>>

Parintii au un copil favorit – mit sau adevar?

Asadar, americanii au realizat un studiu si au observat ca dintre cei chestionati, aproape 2000 de persoane, multi preferau anumiti copii. De exemplu, 23% dintre parinti aveau favoriti, printre cei mici. Si se pare ca 42% dintre bunici ii prefera pe cei mari.

Astfel, ambii copii sunt favorizati – cei mici de parinti, iar cei mari de bunici. Interesant, nu-i asa? Iar asta nu este tot. Aceiasi adulti au recunoscut ca se simt foarte vinovati din cauza faptului ca au preferati…citeste continuarea >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *