Alimentatie

Salata anticancer – tu stii cum se prepara?

Daca si tu vrei sa stii cum se prepara o salata anticancer, esti pe drumul cel bun. Pentru ca exact despre acest subiect vom discuta astazi. Traim intr-o lume in care bolile cronice sunt la tot pasul.

Asa ca este vital sa stim cum sa ne protejam. In special daca vrem ca mancarea sa ne fie medicament, asa cum zicea Hipocrate.

Tocmai de aceea schimbarile mici sunt binevenite. Iar tu vei afla o gramada de secrete. In ceea ce priveste preventia acestor maladii. Salata anticancer este cel mai bun start. In special pentru acelea dintre voi care nu stiu exact cum sa introduca vitaminele in viata lor.

Dar ce sa o mai lungim? Haide sa descoperim impreuna o reteta unica si foarte gustoasa.

Salata anticancer – de ce sa o alegi mai des?

Pentru ca vrei sa mananci mai sanatos iarna aceasta. Si stii ca este sezonul radacinoaselor. Asa ca ne vom axa pe morcovi si sfecla. De preferat, romanesti.

Pentru a pregati salata anticancer ai nevoie de:

– un morcov

– o sfecla medie

– 2 mere

– sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Nimic mai simplu. Tot ce ai de facut este sa dai pe razatoare legumele si merele. La final adauga sucul de lamaie si eventual cateva seminte sau nuci, dupa preferinta.

Cu ingredientele de mai sus poti pregati si sucuri prin presare la rece (preferabil) sau smoothie. Foarte sanatos si eficient in prevenirea maladiilor de tipul celor canceroase.

Sucul anticancer – de ce sa bei mai des?

Pentru ca vrei sa previi procesul de imbatranire, dar si bolile cardiace precum si afectiunile de piele. Este foarte eficient si in detoxifierea ficatului. Asa ca ai toate motivele sa-l bei cat mai des.

Bucura-te de o salata super sanatoasa la pranz sau de un suc plin de vitamine, inca de dimineata.

Sucul de sfecla rosie fermentata – ce trebuie sa stii?

Ei bine, mancarurile fermentate abunda in probiotice sau bacterii “bune.” Mai multe studii au aratat ca bacteriile de acest gen sunt indicate pentru sanatatea intestinelor. De asemenea, sucul de sfecla rosie fermentata promoveaza o stare de bine avand multe alte calitati.

De ce fermentata? Pentru ca este si mai sanatoasa in acest mod…vezi reteta aici >>>

Nita Alina

Leave a Comment
Share
Autor
Nita Alina

Ultimele articole

Gustari de POST sub 100 de calorii

Ce ar fi sa incerci si tu aceste gustari de post sub 100 de calorii?…

2 zile

Boli digestive – cele mai frecvente afectiuni si ce le provoaca?

Sistemul digestiv este un ansamblu de structuri complexe, a caror afectare imbraca o diversitate de…

3 zile

Sfaturile nesolicitate – de ce sa NU le oferi?

Traim intr-o lume unde sfaturile nesolicitate sunt pretutindeni. Asa ca nu este de mirare ca…

4 zile

Abdominoplastia – o procedura des solicitata pentru redobandirea formelor armonioase

Abdominoplastia, cunoscuta si sub numele de lifting abdominal, este o procedura chirurgicala estetica menita sa…

5 zile

Cerealele integrale in alimentatia de zi cu zi. De ce joaca un rol cheie?

Cerealele integrale si faina integrala sustin un organism sanatos si puternic, asa ca este o…

5 zile

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de VINDECARE chinezesti

Chiar daca sunt practic necunoscute in aceasta tara, tehnicile chinezesti de vindecare prin respiratie pe…

6 zile

Acest site foloseste Cookie-uri