Drojdia de orez rosu – face minuni pentru cei cu colesterolul mare

Drojdia de orez rosu este mai putin cunoscuta, dar poti sa fii sigura ca puterile sale curative sunt nenumarate. Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza, asa ca pregateste-te sa afli mai multe despre vindecarea problemelor medicale de inima.

Traim intr-o lume in care suntem incurajati sa luam medicamente atunci cand suntem bolnavi, ceea ce nu este neaparat bine sau normal. Apropo, colesterolul este alta valoare care se va diminua semnificativ, odata ce incercam drojdia de orez rosu, ca si leac.

In caz ca nu stiai, este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru a diminuna colesterolul „rau”. Ce este drojdia de orez rosu? Ei bine, este de fapt un soi de orez fermentat, care se obtine cu ajutorul unor specii de mucegai. De asemenea, contine monacolina K, un ingredient activ ce se gaseste si in anumite medicamente prescrise pentru scaderea valorii colesterolului.

Asa ca ai toate motivele sa afli mai multe despre acest remediu naturist eficient.

Drojdia de orez rosu – de ce ar trebui luata in considerare?

Dupa cum iti spuneam, acest supliment alimentar poate face minuni, asa ca este cazul sa descoperi mai multe. Iata in cate situatii este eficient:

Sustine sanatatea inimii. Fara doar si poate, asa ca cei care stiu ca sunt predispusi la aceste afectiuni, ar trebui sa ia in calcul aceste suplimente. Colesterolul marit poate sa cauzeze nenumarate probleme, ingustand arterele si contribuind la un risc ridicat de a face infarct sau atac cerebral. Asa ca acorda o atentie marita acestui aspect, pentru a nu genera probleme grave in organism.

Iar folosirea drojdiei de orez rosu nu este nimic nou. Inca din timpuri stravechi este folosita pentru a regla valorile colesterolului, asa ca incearca si tu! Nu are efecte adverse ca alte medicamente alopate, asa ca din start pare sa fie o alegere mai buna.

Scade colesterolul. Temutul colesterol „rau” este o problema severa cu care se confrunta mai multe persoane, dar studiile arata ca drojdia de orez rosu te poate ajuta si in aceasta situatie, cum am precizat si mai devreme. Un studiu care a durat 2 luni si a angrenat 80 de subiecti sta ca marturie in acest sens. Dupa o doza dubla pe zi, de 600 mg de drojdie de orez rosu, acestia aveau o valoare a colesterolului mult mai mica.

Diminueaza valoarea trigliceridelor. Alte studii similare cu cel de mai sus au aratat ca scaderea valorii trigliceridelor si scaderea tensiunii arteriale sunt posibile in cazul celor care iau acest supliment. Trigliceridele si colesterolul sunt doua tipuri diferite de grasimi. In realitate, trigliceridele sunt niste rezerve de energie, iar colesterolul este efectiv parte a celulei.

Drojdia de orez rosu – ajuta si in cazul pacientilor cu sindrom metabolic!

Previne sindromul metabolic. Aceasta este o afectiune care creste riscurile de fi predispus in fata afectiunilor cronice. Vorbim aici in special de afectiunile cardiovasculare, diabetul, etc. Sindromul metabolic se instaleaza in special atunci cand persoana in cauza are un nivel crescut de grasime, glicemie marita, hipertensiune arteriala, colesterol si trigliceride marite. Asa ca nu neglija aceste simptome si du-te la medic. Desigur ca poti lua si suplimente de drojdie din orez rosu.

Se pare ca drojdia aceasta are si capacitatea de a scadea glucoza din sange si nivelul insulinei, asa ca poate fi eficienta si in aceste situatii!

Efectele secundare ale drojdiei de orez rosu:

  • stomac deranjat, usoare dureri
  • arsuri, balonare
  • ameteli, dureri de cap minore

Exista si aceste riscuri, dar avand in vedere cate beneficii iti poate conferi, merita sa trece peste aceste aspecte pe care poate nici macar nu le vei experimenta.

ATENTIE! Vorbeste cu un medic naturopat inainte de a lua acest supliment si cumpara-l doar din locuri specializate.

Marinache Paula

Leave a Comment
Share
Autor
Marinache Paula

Ultimele articole

Gustari de POST sub 100 de calorii

Ce ar fi sa incerci si tu aceste gustari de post sub 100 de calorii?…

23 de ore

Boli digestive – cele mai frecvente afectiuni si ce le provoaca?

Sistemul digestiv este un ansamblu de structuri complexe, a caror afectare imbraca o diversitate de…

2 zile

Sfaturile nesolicitate – de ce sa NU le oferi?

Traim intr-o lume unde sfaturile nesolicitate sunt pretutindeni. Asa ca nu este de mirare ca…

3 zile

Abdominoplastia – o procedura des solicitata pentru redobandirea formelor armonioase

Abdominoplastia, cunoscuta si sub numele de lifting abdominal, este o procedura chirurgicala estetica menita sa…

4 zile

Cerealele integrale in alimentatia de zi cu zi. De ce joaca un rol cheie?

Cerealele integrale si faina integrala sustin un organism sanatos si puternic, asa ca este o…

4 zile

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de VINDECARE chinezesti

Chiar daca sunt practic necunoscute in aceasta tara, tehnicile chinezesti de vindecare prin respiratie pe…

5 zile

Acest site foloseste Cookie-uri